5 minute de muzică clasică în Timpuri Noi Square

8 martie 2023

5 minute de muzică clasică reprezintă noul eveniment la care participă Timpuri Noi Square.

Proiectul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică” este inițiat de Radio România Muzical și are loc în fiecare an. Prima desfășurare a acestuia a avut loc în octombrie 2010, iar apoi cu recurență în lunile martie și octombrie până în prezent. Acesta are la bază spații neconvenționale unde în ambientul sonor al proiectului vor fi adăugate capodopere ale tuturor timpurilor.

Lucrările muzicale ascultate sunt interpretări ale unor prestigioși interpreți români: majoritatea, înregistrări recente din stagiunile Orchestrei Naționale Radio și a Orchestrei de Cameră Radio.

Astfel, proiectul 5 minute de muzica clasică e menit să te aducă mai aproape de cultură. Ba mai mult, vei putea descoperi sau redescoperi opere celebre, reinterpretate.

Timpuri Noi Square este un proiect care oferă spații de lucru moderne și inovative pentru companii. Cu toate acestea, Timpuri Noi Square nu este doar un spațiu de birouri. Proiectul este dedicat comunității și încearcă să ofere o varietate de facilități care să îmbunătățească calitatea zonei.

Prin urmare, suntem onorați să luăm parte la proiectul ”Ascultă 5 minute de muzică clasică”. În perioada 1-31 Martie, între orele 12:00 – 12:05, în complexul nostru multifuncțional se va auzi playlistul ales de Radio România Muzical. Astfel, putem aduce mai aproape de comunitatea noastră marile opere ale muzicii clasice.