Complexul mixt Timpuri Noi Square din nou premiat

22 iulie 2022

Complexul mixed-use Timpuri Noi Square a fost premiat cu distincția „Cel mai dinamic centru urban cu utilizare mixtă” în cadrul Business Review‘s Realty Forum 2022. 

Suntem onorați să primim această distincție internațională pentru centrul urban Timpuri Noi Square. Cu siguranță complexul nostru oferă o gamă largă de facilități cu care ne putem mândri. Am fost nominalizați ca cel mai interactiv și prietenos pol urban, prezentând un mediu atipic ce îmbină spații de lucru, agrement și locuire. (business-review.eu)

De ce am primit acest titlu remarcabil? Avantajele acestui complex mixt Timpuri Noi Square au fost gândite în așa fel încât atât clienții noștri, cât și partenerii de afaceri să poată beneficia de ele. De la terenul de sport multimodal, la designul exterior al spațiului verde și cel interior al lobby-urilor. Complexul mixt Timpuri Noi Square este, cu siguranță, inedit pe piața din România.

Acesta este situat chiar în inima orașului și dispune de sisteme moderne de funcționare. Susține ecologizarea prin intermediul parcărilor destinate bicicliștilor și prin stațiile de încărcare electrice. În cadrul complexului mixt Timpuri Noi Square regăsești un mediu facil și unic ce reprezintă mai mult decât un spațiu de birouri, ci o comunitate unită. Acesta reunește clădiri de birouri Clasa A, spații comerciale, dar și cafenele și restaurante.

Cu siguranță în proiectele Vastint România, precum complexul mixt Timpuri Noi Square, găsești toate facilitățile necesare angajaților tăi!

Sursa: Business Review‘s Realty Forum 2022.