O pauză de acasă

24 mai 2021

Ți-aduci aminte când ai luat utima oară o pauză pentru a te duce să explorezi munții? Sau pentru a te da cu rolele? Sau pur și simplu pentru a alerga în jurul cartierului? Te invitam să iei o pauză de acasă, să–ți suni prietenii și să faci mai multe dintre activitățile pe care le adori!

Cu toții ne-am imaginat că lucrul de acasă se vă simți că un vis devenit realitate, dar, după mai bine de un an de lucru în aceelași loc, ne-am dat cu toții seama că ne este dor să ne simțim parte integrantă a unei comunități.

Activități precum pauzele scurte de cafea alături de colegul favorit, micile discuții lângă aparatul de apă, întâlnirile consultative, chiar și scurtele călătorii până la magazinul de lângă birou par a fi ceva demult uitat, acum când singurele drumuri pe care le facem sunt dintr-o camera într–alta, și livratorul de mâncare a devenit cel mai bun prieten în ultima perioada.

Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că va ajunge să inventeze atât de multe posturi de yoga încercând să–și stabilizeze laptopul în timpului unui call, în timp ce copii vor să fie hrăniți, să poarte colanți în fiecare zi, chiar și atunci când nu se antrenează, sau că va ajunge să testeze atât de multe rețete de chec cu banană. A sosit momentul să pui deoparte toate echipamentele de gimnastică improvizate, să te încalți cu noua pereche de incaltaminte sport și să vii la o sesiune de aerobic în aer liber pe terenul multimodal din Timpuri Noi Square.

Fară îndoială, aceasta perioada a redus interacțiunea socială foarte mult, angajații simțind efectele secundare ale epuizării, din cauza modului în care unii dintre noi am devenit extensii active 24/7 ale laptopului nostru, în timp ce mulți dintre noi am pierdut echilibrul dintre viața personală și cea profesională, și am conștientizat că interacțiunea virtuală nu pot înlocui legăturile puternice create între oameni.

Că ființe sociale, ne străduim să comunicam cât mai mult, avem nevoie de suflul uman și ne simțim mai conectați cu valorile companiei în timp ce interacționăm cu colegii noștri, într-un spațiu sigur, cu aport de aer proaspăt 100%, iluminat natural și o priveliște fantastică asupra grădinii.

Este timpul să ne luăm o pauză de acasă și să începem să construim noi obiceiuri!