Știm ca fiecare sărbătoare merită celebrată în liniște alături de cei dragi! Venim în întâmpinarea chiriașilor noștri cu un serviciu de care pot beneficia toți angajații acestora, respectiv, pot profita de împachetarea gratuită a cadourilor achiziționate pentru cei dragi.  

În perioada 5-6 decembrie, respectiv 19-23 decembrie, intre orele 12:00-17:00, regăsiți în recepția clădirii TNO1, un stand special amenajat pentru împachetarea cadourilor, în cadrul căruia îți poți alege tu singur hârtia și accesoriile, pentru o personalizare mai specială.  

Toți membrii comunității Timpuri Noi Square sunt foarte importanți pentru noi, de aceea, fiecare persoana poate aduce pentru a-i fi împachetate până la 3 cadouri pe persoană.  

Pentru cei harnici, care deja au terminat pregătirile pentru sărbătorile ce vor veni în curând, vă așteptăm cu drag la standul nostru de împachetare! Iar pentru cei ce nu au finalizat achiziția cadourilor, încă mai aveți la dispoziție câteva zile pentru a le comanda, cu livrare chiar la easybox-ul din spatele clădirii TNO3! 

Pana atunci, va puteți delecta zilnic, intre orele 12:00-14:00, sau in funcție de stocul disponibil, cu o felie de cozonac, sau o plăcinta delicioasă însoțită de o băutură calda, din partea casei, în cadrul Carnivale Food Market! Totodată, deliciile de sezon pregătite de către restaurantele Carnivale, sunt disponibile zilnic!  

Timpuri Noi Square se pregătește se sărbători împreună cu tine!