Vastint închiriază încă 1.900 m2 spații de birouri în Timpuri Noi Square

25 iulie 2017

spatii de birouri in timpuri noiVastint România a închiriat 1.000 m2 de spatii de birouri către Netcentric Eastern Europe și 900 m2 către Phoenix Contact în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București

spatii de birouri in timpuri noiNetcentric Eastern Europe

Netcentric este un integrator de sisteme de internet cu o creștere rapidă. Are activități în construirea și implementarea de aplicații web și platforme digitale pentru întreprinderile mari. Este o companie dinamică aflată în centrul unei lumi digitale în rapidă schimbare, hiper-conectată. Sunt un partener oficial și certificat Adobe. Utilizează experiența Adobe Marketing Cloud pentru nevoile diverse ale clienților lor. Această rețetă i-a condus la o creștere rapidă și birouri locale în mai mult de 10 țări din întreaga lume.

Dan Beldiman, Director General Netcentric EE, notează: „Suntem în continuă creștere și am decis să deschidem biroul Netcentric din București. Știm că aici găsim experiența necesară pentru a ne conduce următoarele proiecte. În august 2016 am întâmpinat primii colegi, care au pus bazele creșterii noastre în România. Astfel, am căutat locația perfectă a biroului, un mediu prietenos și flexibil. Credem cu tărie că am găsit-o în cadrul Timpuri Noi Square, care este inovativ, modern și ne permite să trăim valorile noastre. Așteptăm cu nerăbdare să putem Netcentrifica spațiul de birouri. ”

Phoenix Contact

Phoenix Contact este lider pe piața mondială și inovator în sectoarele electrotehnic și de automatizare. Fondată în 1923 în Blomberg, Germania, compania de familie deține acum o rețea de distribuție internațională care oferă o proximitate garantată clienților săi. Phoenix Contact oferă produse și soluții inovatoare în domeniul tehnologiei de conectare industrială, automatizări, sisteme de interfață și protecție la supratensiuni.

Silviu Toma, Director General Phoenix Contact România, a spus „După mai bine de zece ani pe piața românească am decis să profităm de mutarea companiei noastre într-o locație care oferă cea mai bună valoare clienților și angajaților noștri. Un nou nivel de performanță profesională reprezintă, de asemenea, o provocare pentru infrastructura companiei noastre. Credem că Timpuri Noi Square se potrivește perfect pentru noi.”

Antoniu Panait, Director General Vastint România, notează, “Este o mare plăcere să vedem că liderii de piață din domeniul lor de activitate doresc să ofere o viață mai bună angajaților. Atât Netcentric, cât și Phoenix Contact au ales Timpuri Noi Square ca sediu central, datorită calității dovedite a spațiilor, locației centrale și accesului foarte bun la toate mijloacele de transport public. Drumul spre serviciu de 30 de minute devine realitate. Zonele rezidențiale majore sunt conectate direct la proiectul nostru prin liniile de metrou M1 și M3.”

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 m2 spații de birouri și spații comerciale, plus 50.000 m2 de spații rezidențiale. Este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi.