Work(out) cu dorinta

de victorie!

“Work(out) cu dorinta de victorie!” este campania de sports & wellbeing care duce miscarea la un alt nivel.

Timpuri Noi Square a devenit emblematic atat prin design-ul proiectului, dar si prin companiile pe care le gazduieste, devenind a doua casa a angajatilor acestora. Scopul TNS este de a crea o legatura pe termen lung intre viata de birou si activitatile sportive.

Astfel, angajatii companiilor se pot bucura de un mediu propice dezvoltarii, atat din punct de vedere profesional, cat si profesional.
"Work(out) cu dorinta de victorie!" este competitia sportiva la care pot participa toti angajatii companiilor din Timpuri Noi Square, din care toata lumea are de castigat.

Este mai mult decat o competitie

Campania nu este doar o declaratie pro-miscare pe care Timpuri Noi Square o face pentru publicul intern, dar este si o invitatie la un stil de viata sanatos, ce trebuie mentinut pe parcursul intregii vieti. Proiectul mixt Timpuri Noi Square isi propune sa aiba un impact real in ceea ce priveste calitatea vietii oamenilor si a comunitatii.

Competitia se desfasoara in perioada 16 mai - 15 iulie 2022 si este construita in jurul a patru sporturi: fotbal, alergare, ciclism si ping pong.

SPORTURI

Alergarea

Se spune despre alergare ca este cel mai simplu sport din lume: tot ce iti trebuie este o pereche de pantofi si un echipament minimal, apoi orice loc din lume se poate transforma in traseu - fie ca este vorba de un parc, o strada, o poteca de munte sau o pista de atletism.

Provocarea de alergare este simpla: cu cat alergi mai constant, cu atat ai sanse mai mari de castig. Clasamentul va cuantifica numarul de kilometri parcursi, iar viteza chiar nu conteaza, asadar ai sanse mari sa castigi daca esti serios cu antrenamentele si nu neaparat rapid.

Fotbal

Fotbalul este cel mai popular sport din lume, iar motivele sunt numeroase: spiritul de echipa este antrenat la maximum, iar spectaculozitatea jocului aduce bucurie oamenilor de pretutindeni.

Ready, set, match! Terenul de fotbal din TNSquare este deja iubit si apreciat, iar acum se transforma in “stadionul” acestei provocari. Prin platforma interna de booking, angajatii companiilor din TNSquare trebuie doar sa rezerve terenul si sa joace cat mai mult fotbal. Conteaza doar orele petrecute in efort, nu golurile sau victoriile, asadar accentul se pune pe sportul facut in mod constant.

Ciclism

Bicicleta este iubita de oamenii de pe intreg globul pentru ca reprezinta atat o modalitate extraordinara de a descoperi locuri frumoase, cat si un mijloc eficient de transport in inima oraselor aglomerate. Fie ca se merge pe bicicleta pentru distractie sau pentru commuting (termen folosit pentru deplasarile de acasa spre birou), acest tip de miscare are numai avantaje.

Asa ca daca te inscrii in competitie, tot ce trebuie sa faci este sa pedalezi cat mai mult, iar kilometri adunati se pot transforma in premii.

Ping Pong

Deseori vazut ca un sport “usor”, ping pong-ul ofera multiple beneficii pentru sanatate: miscarile facute in timpul unui meci de ping pong sporesc capacitatea cardiovasculara, antreneaza muschii si articulatii, iar viteza de reactie este imbunatatita constant.

TNSquare ofera angajatilor un spatiu special pentru ping pong, iar acesta se transforma in “arena” acestei competitii. Tot ce trebuie sa faci este sa petreci cat mai mult timp jucand ping pong si poti castiga premii. Atat de simplu!

PREMII


Toti participantii la campania ”Work(out) cu dorinta de victorie!” au ocazia de a castiga premii care ii ajuta sa se bucure in continuare de sport. Acestea se gasesc mai jos si vor fi acordate ocupantilor primelor 3 locuri ai fiecarui sport: alergare, fotbal, ciclism si ping pong.

Descarca regulamentul aici si afla toate detalii despre aceasta campanie.

Chiar si asa, stim de la inceput ca toti participantii sunt castigatori: practicarea constanta a sportului

aduce atat de multe beneficii de ordin fizic si psihic, incat stim ca toata lumea va fi pe podium.

Ce castiga locul 2?

  • abonament 1 luna @ MyMotric
  • 1 sedinta cu antrenor personal@ MyMotric
  • 3 pranzuri Carnivale Food Market & Biutiful (300ron in total)

Ce castiga locul 1?

  • abonament 1 luna @ MyMotric
  • 1 sedinta cu antrenor personal @ MyMotric
  • statuie virtuala @ Receptie TNS
  • Smartwatch Garmin Forerunner 745

Ce castiga locul 3?

  • abonament 1 luna @ MyMotric
  • 1 sedinta cu antrenor personal @ MyMotric

Regulament Concurs

Descarca