Vastint România a sărbătorit deschiderea Timpuri Noi Square

30 octombrie 2017

Evenimentul de deschidere al Timpuri Noi Square, găzduit de Vastint Romania, a avut loc Joi, 26 Octombrie. A a adunat unii dintre cei mai distinși reprezentanți ai orașului, arhitecți, contractanți, consultanți și chiriași. Fratelli Group, unul dintre primii chiriași ai clădirilor, a ajutat la planificarea și organizarea evenimentului.

Deschiderea oficială a fost oraganizată în spațiul de 1.800 m² închiriat de Fratelli în cadrul Timpuri Noi Square. Acolo Grupul va deschide în curând conceptul Biutiful Downtown și Fratellini, urmat de alte concepte uimitoare care vor fi dezvăluite mai târziu. A fost o noapte specială plină de spectacole, farmec și divertisment. Formația Timpuri Noi și Golan au susținut concerte live. Atmosfera a fost întreținută de balerinele de la Casa Română de Balet și de spectacole ale interpreților locali și internaționali, cină și multe altele.

În partea formală a serii, Antoniu Panait, Director General al Vastint România, a spus: „Centrul orașului se schimbă rapid și Timpuri Noi Square dă tonul noilor tendințe. Este un sentiment măreț să contribui și să fii parte a acestui proces. Timpurile noi remodelează orașul. Încă de la început, acest proiect a fost creat pentru a susține atât angajații cât și angajatorii în cadrul activitătilor lor zilnice. Pasiunea, cunoștiințele (know-how), resursele, planificarea atentă a detaliilor, analiza comparativă, ne-au adus până în acest punct. Atât echipa Vastint cât și oamenii care ni s-au alăturat în derularea acestei călătorii, precum echipa Grupului Fratelli, au împărtășit viziunea referitoare la acest proiect unic”.

Timpuri Noi Square este un ansamblu mixt, un nou reper cu o identitate distinctă în decorul centrului Bucureștiului. Este o destinație interactivă și dinamică ce oferă susținere în muncă și opțiuni de petrecere a timpului liber. Acest lucru este demonstrat de calitatea dovedită a spațiilor, locația centrală și un acces bun la transportul public.

vastint timpuri noi squareTimpuri Noi Square are o suprafață închiriabilă planificată de 100.000 m² spații de birouri și spații comerciale.

Primele două clădiri, în suprafață totală de 32.000 m² închiriabili, inaugurate acum, au ajuns la un grad de ocupare de 70%. Au fost deja închiriate de companii IT, servicii profesionale, FMCG sau servicii financiare. Acestea găzduiesc până la 2.000 de angajați care își desfășoară activitatea aici.

Construcția celei de-a treia clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 20.000 m² închiriabili de spații comerciale și de birouri clasa A, a fost începută în iulie 2017.

Dezvoltarea birourilor este concepută într-un mod distinct. S-a pus un accent deosebit pe soluții ecologice și eficiente energetic. La parterul clădirilor, în zona plaza și în zona înconjurătoare, există diverse zone comerciale disponibile. Există inclusiv opțiuni de petrecere a timpului liber. În interior, chiriașii găsesc un mediu de lucru primitor și sănătos. Toate acestea prin intermediul unei alimentări excelente de aer proaspăt, înălțimea liberă a etajului de 3 metri și creșterea furnizării de lumină naturală.

Amplasat pe Splaiul Unirii, peste drum de stația de metrou Timpuri Noi, zona beneficiază de liniile de metrou M1 si M3. În doar 30 de minute conectează cele mai mari cartiere rezidențiale de Timpuri Noi Square. Zona în care se află proiectul este bogată în facilități. Printre acestea se numără conexiunile de transport public extrem de convenabile, centre educaționale, centre comerciale. De asemenea, în apropiere sunt și parcurile Carol și Tineretului, Parcul Natural Văcărești, bănci și alte centre administrative.