Carnivale Christmas Market aduce mai aproape de tine spiritul sărbătorilor

12 decembrie 2022

Carnivale Christmas Market, convertit din Carnivale Food Market aduce mai aproape spiritul festiv de membrii comunității proiectului Timpuri Noi Square, cu produse dedicate, special gândite pentru angajații chiriașilor proiectului. De aceea, cu ocazia sărbătorilor, Timpuri Noi Square este preschimbat cu tematică de Crăciun și organizează o varietate de activități adiționale inedite.

Prin urmare, toată zona de restaurante, se convertește în perioada 5-23 decembrie 2022, în Carnivale Christmas Market, și vă așteaptă cu o mulțime de produse de sezon. Toate preparatele ce se vor putea comanda în această perioadă vor fi special pregătite pentru voi! Din sectorul tradițional, la Kari veți putea găsi sarmale în foi de viță și mămăliguță, pe când la Nicolai vă veți putea delecta cu iahnie de fasole și varză călită cu cârnați, pentru ambele existând și opțiunea de post. Alte preparate aparte veți regăsi la Camionetta, ce vă va servi cu panettone artizanal și supă cremă de usturoi, iar la Gattini veți putea comanda spagheti meatballs.

Carnivale Christmas Market aduce mai aproape de tine spiritul sărbătorilor! Însă surprizele nu se opresc doar la sectorul culinar. Vom avea o mulțime de activități tematice, menite să aducă acest complex mixt mai aproape de conceptul de acasă.

Astfel, în datele 5-6, respectiv 19-23 decembrie vă punem la dispoziție un stand special amenajat pentru împachetarea cadourilor. Acesta este situat în recepția TN01. De asemenea, toți membrii comunității Timpuri Noi Square pot să împacheteze până la 3 cadouri de persoană. Dacă ai început deja cumpărăturile pentru cei dragi, te așteptăm între orele 12:00-17:00 la standul de împachetare.

Timpuri Noi Square și Carnivale Christmas Market sărbătoresc alături de tine Crăciunul acesta!

Ne puteți urmări și pe Instagram