Timpuri Noi Square a atins un grad de ocupare de peste 90%

24 mai 2018

Primele două clădiri din Timpuri Noi Square din București au acomodat recent doi locatari noi.  Acest lucru a dus la creșterea gradului de ocupare la peste 90%. Odată cu semnarea acestor noi contracte, Vastint România a închiriat aproximativ 33.000 m² de spații de birouri într-un singur proiect. O suprafață comparabilă cu suprafața totală închiriată pe piața clădirilor de birouri din București în T1 2018.

Acest procent a fost atins datorită celor doi chiriași noi: VWR International și Kiss FM. Contractele semnate cu ei sunt pentru ocuparea unor suprafețe cumulate de 2.400 m² de spațiilor de birouri. În curând aceștia se vor alătura grupului de chiriași existenți. Printre aceștia numărându-se Go Pro, Sephora, Phoenix Contact, Kruk, Fratelli, Impact Hub, DCS Plus, Netcentric, Tremend și Zitec.

Odată cu sosirea noilor chiriași, numărul angajaților care vor lucra în Timpuri Noi Square va crește cu aproximativ 600 de persoane. Se va ajunge la un total de aproximativ 3.000 de specialiști IT, ingineri și experți în domenii cheie.

chiriasi timpuri noi squareVWR Internațional

VWR Internațional, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de aparatură de laborator, a deschis în luna Mai în Timpuri Noi Square primul birou din România. Biroul în suprafață de 1.200 m2 va fi un centru de servicii care va deservi piața din Europa.

chiriasi timpuri noi squareKiss FM

Kiss FM, parte a trustului media grecesc ANT1 Group, a închiriat de asemenea 1.200 m2 în Timpuri Noi Square și va începe să emită live din studioul aflat aici în luna Iunie.

chiriasi timpuri noi squareTimpuri Noi Square

Timpuri Noi Square este cel mai mare proiect mixt din România de astăzi. Construcția primelor două clădiri de birouri a fost finalizată în 2017, însumând aproximativ 33.000 m² dintr-un total planificat de până la 100.000 m² de spații de birouri și spații comerciale moderne de clasa A, precum și o suprafață rezidențială de 50.000 m². Lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri (20.100 m²) au început în 2017.

Timpuri Noi Square oferă un mediu de lucru primitor, sănătos.  Totul se datorează sistemului de aer condiționat și ventilație silențios, controlul confortului termic, înălțimea liberă a etajului de 3 metri și creșterea furnizării de lumină naturală. În plus, proiectul oferă o piață dinamică și primitoare, cu restaurante, terase, cafenele, snack-baruri și facilități de vânzare cu amănuntul pentru relaxare și distracție.

În Martie 2018 primele două clădiri ale Timpuri Noi Square au primit certificarea LEED Platinum.