Moș Niculae În Timpuri Noi Square

29 noiembrie 2023

Anul acesta, Timpuri Noi Square devine scena unei campanii caritabile de Moș Niculae plină de magie. Ne dorim astfel, ca prin această inițiativă să aducem o rază de lumină în viețile celor mici și să contribuim la consolidarea legăturilor comunitare în spiritul sărbătorilor de iarnă.

United Way, Colliers și Vastint România aduc Magia la Timpuri Noi Square

 

Acțiunea de Mos Niculae în Timpuri Noi Square vine ca rezultat al unei colaborări între trei entități dedicate în egală măsură dezvoltării comunitare: United Way, Colliers și Vastint România. United Way este cea mai mare organizație non-profit din lume și anual îmbunătățește viețile a 48 de milioane de oameni. Misiunea lor este clară – să creeze o schimbare durabilă în comunitățile vulnerabile. Ei au o experiență vastă în identificarea, gestionarea și implementarea proiectelor caritabile. Astfel, aceștia, susținuți de celealte două companii, lideri în industria imobiliară, au planificat o acțiune nobilă pentru copiii nevoiași.
Prin parteneriat, cele trei societăți își unesc forțele pentru a aduce bucurie și speranță în viețile celor aflați în dificultate în această perioadă festivă. Scopul comun este de a crea un impact pozitiv durabil și de a consolida legăturile interumane, evidențiind puterea schimbării prin altruism și solidaritate.
#decemberofgiving

Ghetuțele de Moș Niculae: Cum donăm?

 

Timpuri Noi Square devine locul unde generozitatea și magia se întâlnesc. Începând cu 28 noiembrie până pe 5 decembrie, nu mai puțin de 20 de ghetuțe vor fi amplasate în jurul bradului, așteptând cu nerăbdare gesturi de bunăvoință din partea chiriașilor proiectului de birouri și a angajaților acestora. În acest fel, aveți oportunitatea de a dona dulciuri sau mici cadouri, aducând bucurie în inimile copiilor aflați în nevoie.
Vă îndemnăm cu căldură să vă deschideți inimile și să participați activ în această campanie caritabilă. Fiecare mic gest de bunătate contează și poate face o diferență semnificativă în viețile celor mai puțin norocoși. Astfel, deveniți artizani ai bucuriei și ajutați la crearea unor amintiri frumoase pentru cei mici.

Eforturi caritabile Vastint Romania

 

Campania de Mos Niculae la Timpuri Noi Square nu este doar o inițiativă de sezon; este și un punct de plecare pentru viitoarele eforturi caritabile ale Vastint România și pentru construirea unei comunități mai puternice și mai unite.
În acest spirit, proiectul nostru devine un loc în care se împletesc magia sărbătorilor cu generozitatea și solidaritatea colectivă. Prin intermediul inițiativei, atât noi, cât și United Way și Colliers ne aducem contribuția la crearea unui mediu mai bun pentru toți oamenii indiferent de condiția lor.