Biutiful Pavilion a găzduit Portobello Stradale 20

18 octombrie 2022

Biutiful Pavilion a găzduit în luna Octombrie Portobello Stradale 20. Evenimentul a avut loc la data de 13 ale lunii, începând cu orele 19:00 și a s-a desfășurat în cadrul pavilionului Biutiful Downtown. Terasa frumos amenajată este parte componentă a proiectului Vastint România, Timpuri Noi Square.

Încă din iunie 2010, Portobello Stradale, reprezintă evenimentul ce animează viața cotidiană a Bucureștenilor. Mai mult acesta reprezintă un manifest pentru arta stradală ce reunește personalități din toate domeniile. De la fotografi, la persoane publice, creatori de modă, muzică, teatru și tot ce înseamnă artă, cu toții s-au adunat la Biutiful Pavilion pentru a doua oară pe anul acesta.

Terasa extravagantă a fost însuflețită de LEMON & AFGO pe ritmurile muzicii new age. Atmosfera a fost întreținută de barmanii experimentați ai Biutiful Pavilion Downtown. Astfel aceștia au încântat cu băuturi rafinate și cocktailuri atipice.

Intrarea în cadrul evenimentului a fost una exclusivistă și s-a făcut doar pe bază de brățară. Cei de la terasa Biutiful Pavilion au luat în considerare toate aspectele necesare ca ediția aceasta a festivalului să fie de neuitat.

Totul a fost extraordinar la Portobello Stradale 20, iar multe dintre acestea s-au datorat și locației Biutiful Pavilion!