„Work(out) cu dorinta de victorie!”

16 mai 2022

„Work(out) cu dorinta de victorie!” este campania de sport & wellbeing care duce miscarea la un alt nivel! Incepand cu 16 mai, te invitam la cea mai provocatoare competitie sportiva din cadrul comunitatii Timpuri Noi Square, la care pot participa toti angajatii companiilor din proiect.

Te provocam in perioada 16 mai-15 iulie sa te inscrii in competitia ce se va desfasura in jurul a patru sporturi: fotbal, alergare, ciclism si ping pong.

Fie ca iti place sa alergi cu playlist-ul preferat in casti, iubesti adrenalina sporturilor de echipa, sau preferi sa folosesti mijloacele de transport alternativ, venind zilnic cu bicicleta la birou, inscrie activitatea ta sportiva in cadrul concursului, si nu doar ca esti cu un pas mai aproape de un stil de viata mai sanatos, dar poti castiga o serie de premii simpatice, numai bune pentru a-ti continua activitatea sportiva si acel workout preferat, pe intregul an!

Fii cu ochii pe Ambasadori pentru a afla mai multe tips&tricks referitoare la practicarea sportului preferat, da join evenimentelor ce vor desfasura pe terenul multimodal din Timpuri Noi Square, si continua sa te antrenezi!

Poti afla mai multe detalii in cadrul landing page-ului destinat campaniei de workout.

Pe curand!