Contact

Sorin Macoveiu

Commercial Manager
+40 21 321 4007
sorin.macoveiu@vastint.eu

 

Navigare

 

Cu masina

Locatia centrala ofera acces imediat catre cele mai cautate zone din Bucuresti, in timp ce reteaua de trafic asigura acces rapid si facil catre restul zonelor din Bucuresti si din afara.

  • 8-9 min pana/de la Piata Unirii si Centrul Vechi
  • 13 min pana/de la Piata Victoriei
  • 18 min pana/de la Gara de Nord

Cu autobuzul si tramvaiul

Statiile de autobuz pentru rutele 133 (Gara Basarab – Sos. Mihai Bravu), 323 (Univ Crestina Dimitrie Cantemir – Zetarilor), 312 (Metro Berceni – Piata Unirii) si N105 se afla chiar peste drum de intrarea in complex, garantand transportul rapid in tot orasul.
In plus, linia de tramvai 1 (Sura Mare – Banu Manta) traseaza un cerc in jurul centrului extins al Bucurestiului, oferind acces catre toate zonele importante.

Cu bicicleta

Facilitatile pentru biciclisti sunt complete cu zone de parcare la sol si in subteran, dusuri si vestiare, venind astfel in intampinarea prietenilor mediului inconjurator.

Cu metroul

Acces direct la magistralele M1 si M3 ce acopera atat centrul orasului cat si zonele sud-vestica / sud-estica, ce reprezinta jumatatea predominant rezidentiala a Bucurestiului. La doar o statie distanta se afla Piata Unirii si magistrala M2 ce traverseaza orasul de la nord la sud.

Cu avionul

Aeroportul international Otopeni (Henri Coanda) se afla la 31 de minute de mers cu masina de Timpuri Noi Square, cu iesire facila, direct prin centrul orasului.

Cu masina

Cu autobuzul si tramvaiul

Cu bicicleta

Cu metroul

Cu avionul