Vastint este o organizatie imobiliara internationala cu peste 30 de ani de experienta. Scopul Vastint este de a crea valoare pe termen lung prin investitii imobiliare. Pietrele de temelie ale operatiunilor noastre sunt gestionarea proprietatilor de portofoliu si dezvoltarea proprietatilor de birouri, rezidentiale si hoteliere din toata Europa.

Activitatile de dezvoltare includ achizitia de terenuri, planificarea generala, proiectarea, constructia, leasingul si vanzarile. Incepand cu anul 2020, activitatile Vastint s-au extins si mai mult cu divizia Hotel Co 51. Aceasta divizie opereaza multe dintre proprietatile hoteliere din portofoliul Vastint. Vastint isi desfasoara activitatea in multe tari din Europa, cum ar fi Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia, Romania, Spania si Regatul Marii Britanii.

Daca aveti orice intrebari, va rugam sa ne contactati folosind informatiile de mai jos sau trimitandu-ne un mesaj pe pagina noastra de contact.

Vastint Romania S.R.L.
Splaiul Unirii nr. 165, TN Offices 1, etaj 1, sector 3, 030 133 Bucuresti, Romania
info.romania@vastint.eu
www.vastint.eu