Moș Crăciun - Oferim zâmbete copiilor!

5 decembrie 2023

În spiritul generozității din luna decembrie, inițiem încă o mișcare caritabilă, parte integrantă a acțiunii #DecemberOfGiving. În precedentele săptămâni, am fost martorii începuturilor pline de căldură ale campaniilor de Moș Niculae și Donare de Sânge, iar acum, ne pregătim să aducem zâmbete și bucurie în inimile copiilor, cu ocazia Crăciunului . Descoperiți cum Timpuri Noi Square devine un centru de solidaritate în această perioadă festivă, îmbrățișând magia sărbătorilor.

Campania umanitară organizată de Vastint România și Asociația „Copacul cu Fapte Bune”

 

Această colaborare inedită între Vastint România și asociația ”Copacul cu fapte bune” se traduce într-o misiune comună de a aduce bucurie în viețile celor nevoiași și de a face ca sărbătoarea să fie un prilej autentic de dăruire și altruism.
Vastint România, ca inițiator al acestei campanii, aduce în prim-plan angajamentul său față de comunitate și dorința de a face o schimbare pozitivă în viețile celor aflați în dificultate, înțelegându-i pe cei vulnerabili. Asociația „Copacul cu Fapte Bune” completează eforturile prin experiența și devotamentul său în a sprijini oamenii defavorizați. Misiunea asociației este simplă, dar profundă: să aducă bucurie și speranță în viețile celor care au cu adevărat nevoie. Cu un accent deosebit pe comunitățile marginalizate și pe cei aflați în situații financiare precare, „Copacul cu Fapte Bune” se implică activ în oferirea de resurse esențiale și în crearea unei rețele de sprijin.

Moș Crăciun gif

Moș Crăciun pentru zeci de copii

 

Acțiunea cu caracter umanitar va avea loc între 4 și 15 decembrie și este dedicată aducerii zâmbetelor pe fețele a aproximativ 60 de copii din România, cărora dorim să le oferim un motiv de bucurie și speranță. Pentru mulți dintre ei, Moș Crăciun poate părea doar un personaj din basme, iar sezonul de iarnă poate fi lipsit de magie și căldură. Prin intermediul inițiativei, dorim să schimbăm această perspectivă și să demonstrăm fiecărui copil că spiritul Crăciunului este real și că bucuria sărbătorilor poate fi trăită cu adevărat.Vă invităm să luați parte la acțiune și să deveniți Moș Crăciun pentru un micuț defavorizat. Alegeți o persoană de pe lista noastră și puteți să-i oferiți cadouri precum haine, încălțăminte și dulciuri.

Astfel, la Timpuri Noi Square, campania de Crăciun nu este doar o manifestare tradițională a sărbătorilor, ci devine o oportunitate de a face o diferență reală în viețile celor care necesită sprijin și înțelegere. Prin colaborarea dintre Vastint România și Asociația „Copacul cu Fapte Bune” sperăm să transformăm această perioadă festivă într-un capitol plin de lumină și compasiune pentru cei care au nevoie de ea cel mai mult.