Fotbal TNSquare e campionatul tău!

27 septembrie 2022

Fotbal TNSquare e mai ceva decât Campionatul Mondial! Desigur, a fost cel mai important eveniment al acestei toamne pentru companiile ce își desfășoară activitatea in cadrul Timpuri Noi Square.

Angajații acestora au avut ocazia să îmbine utilul cu plăcutul și să participe în echipe la turneul de fotbal TNSquare. Proiectul a realizat in colaborare cu agenția creativă The Sport Architects și a avut un format inedit, special gândit pentru angajații chiriașilor.

Toamna aceasta s-au numărat golurile pe terenul multimodal al complexului. Meciurile s-au ținut în datele de 5,7 și 12 Octombrie și au fost jucate în Play-off și în Play-out cu câte 4 echipe. Campionatul de fotbal TNSquare a scos la iveală un mod distractiv și animat de a beneficia de facilitățile oferite de către proiect.

Echipe participante au fost Kreston, Kruk, Magic FM, Leviatan & Ubitech, Zitec, Cognizant, Intersnack și Playtika. Acestea au jucat în total 12 meciuri, câte 3 fiecare echipă. Modul de organizare al cupei de fotbal TNSquare a presupus reprize a câte 10 minute cu o pauză aferenta de 3 minute.

Cu această ocazie vrem să felicităm echipele câștigătoare ale campionatului de fotbal TNSquare:

– Grupa de Play OUT – Zitec

– Grupa de Play OFF – Kruk

Vă invităm să urmăriți Aftermovie-ul evenimentului pe instagramul nostru @timpuri_noi_square!