Grupul Fratelli deschide patru noi locatii in Timpuri Noi Square

3 aprilie 2017

Vastint Romania impreuna cu Grupul Fratelli au devenit parteneri in frumoasa initiativa de a transforma zona centrala Timpuri Noi intr-o destinatie de sine statatoare

Este vorba de o investitie complexa ce va acoperi deschiderea a patru concepte sub semnatura Fratelli. Printre acestea se numara Biutiful Downtown si Fratellini Bistro. Ambele sunt in zona de retail a ansamblului mixt Timpuri Noi Square. Au o suprafata inchiriabila de aproximativ 2.200 m². Dn acest total, 600 m² ofera terase in zonele publice din plaza si esplanada. CBRE a fost agentul liant pentru aceasta tranzactie.

Timpuri Noi Square este planificat sa atinga peste 100.000 mp inchiriabili. Astfel, putem spune ca este cel mai mare parc de birouri din Romania. In plus, complexul va avea o suprafata generoasa de retail si 50.000 mp de spatii de locuit.

Fratellini Bistro va fi alegerea naturala pentru a servi micul dejun, pranzul, o cafea aromata sau ceaiul de la ora cinci, pentru intalniri de afaceri sau socializare intre colegi si prieteni, oricand pe durata intregii zile. Biutiful Downtown va oferi un loc de intalnire si relaxare de seara dupa birou sau in weekend. Un spatiu deschis si primitor pentru momente cu prietenii. Ambele concepte vor fi amplasate in Timpuri Noi Offices 1, ocupand intreaga zona comerciala de la parter, mezanin si din plaza. Conceptul cantina va fi gazduit in Timpuri Noi Offices 2.

„Grupul Fratelli va face cea mai mare investitie de pana acum. Intentiile noastre de extindere in aceasta zona nu sunt de data recenta. Am demarat insa proiectul acum, cand mix-ul de locatii pe care il dezvoltam se poate constitui intr-o destinatie permanenta atat pentru a servi o masa de mic dejun, pranz sau cina, cat si de petrecere a timpului liber, o abordare mai complexa a ceea ce avem de oferit”, mentioneaza Silviu Talpau, Managing Partner Fratelli Group.

Aspectele strategice ale investiției

Despre aspectele strategice ale investitiei, Antoniu Panait, Director General Vastint Romania, mentioneaza ca „parteneriatul cu Fratelli reprezinta un pas important in indeplinirea misiunii pe care ne-am asumat-o. Acea misiune de a contribui la revitalizarea zonei Timpuri Noi si de a crea un spatiu plin de energie pozitiva. Un spațiu unde te simti bine atat in timpul orelor de lucru, cat si in timpul liber de dupa birou sau in weekend. Zona centrala este foarte bine conectata din punct de vedere al mijloacelor de transport public. Accesul este facil, avand o amprenta, un vibe propriu.”

„Este o experienta noua deopotriva pentru noi, cat si pentru oaspetii nostri, iar asocierea cu partenerii nostri de la Vastint este extraordinara. Nu doar prin prisma asocierii unor <love brands> cat si prin prisma know-how-ului si determinarii de a construi proiecte cu adevarat de impact pentru cresterea calitatii vietii.“ – Daniel Caramihai, Owner Fratelli Group.

Fratelli reprezinta un brand de succes, 100% romanesc. Acesta continua sa se dezvolte in domeniile care l-au consacrat. Acesta acopera concepte de la clubbing si viata de noapte, la experientele de going-out. Dar si food pe timpul zilei, odata cu deschiderea Biutiful Downtown  si By The Lake, Fratellini Bistro si Uanderful (zona de nord a Bucurestiului) sau participari in evenimente mari axate pe muzica, mancare stradala si nu numai.