#pauzaDeFapteBune - o campanie lansată de Vastint România

3 aprilie 2024

În luna aprilie, Vastint România lansează o inițiativă solidară sub umbrela #pauzaDeFapteBune, care vizează donarea de sânge pentru a salva vieți.

În al doilea an consecutiv, pe 17 aprilie, Vastint România împreună cu Grupul Digi (Digi24 , Digi FM și ProFM) se reunesc pentru a sprijini această cauză nobilă. Îți oferim ocazia să te alături acestei campanii într-o pauză de cafea. Alege să îi ajuâi pe cei mai puțin norocoși și să dăruiești sânge!

Anul precedent, Vastint România a fost primul business din mediul privat care s-a implicat în campania națională de responsabilitate civică intitulată „Avem același sânge”, inițiată de Digi24.

Astfel, pe 17 aprilie, te așteptăm la Business Garden Bucharest, unde o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină București își va muta temporar activitatea. În cadrul evenimentului „Pauza de fapte bune”, îți propunem să ni te alături într-un maraton de 8 ore dedicat vieții, speranței și salvării celor internați în secțiile de terapie intensivă. Împreună putem aduce lumină în viața celor aflați în nevoie, în perioada sărbătorilor pascale.

Fii mai generos și deschis la fapte bune!

 

„Avem același sânge” reprezintă unul dintre cele mai ample și mai ambițioase proiecte naționale ale unei televiziuni de știri, cu beneficii directe pentru pacienți. Lansat de Digi24 pe 1 decembrie 2022, proiectul a reușit să mobilizeze până în prezent 5000 de donatori din 19 județe.

În acest an, în preajma sărbătorilor pascale, te îndemnăm să fii generos și să dăruiești viață. Donarea de sânge nu aduce doar satisfacție morală, ci și beneficii în viața de zi cu zi. De asemenea, valoarea tichetelor de donare a crescut la 280 de lei, la care se adaugă o zi liberă la locul de muncă, reducere la transportul în comun și un set de analize gratuite. Pe lângă aceste avantaje, donarea de sânge contribuie și la sănătatea personală, oferindu-ți verificări medicale regulate și îmbunătățind starea generală de bine.

Oricine poate deveni donator, cu condiția să aibă peste 18 ani, o greutate minimă de 50 de kilograme, să fie sub vârsta de 60 de ani și să nu sufere de boli cronice sau să fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni. Este o oportunitate pentru cei ce doresc să facă un gest special în această perioadă și să aducă bucurie celor aflați în nevoie.

Dăruiește sânge în #pauzaDeFapteBune!

 

Vastint România își propune să atragă cât mai mulți donatori, pentru a sprijini supraviețuirea celor aflați în dificultate. Cererea de sânge este în continuă creștere, iar fiecare donare este crucială pentru susținerea activității spitalelor și pentru ajutorarea celor care au nevoie de transfuzii.

În mijlocul lunii aprilie, cu două săptămâni înainte de Paște, Vastint România, împreună cu Grupul Digi, îi invită pe colaboratori și angajați să fie mai generoși și să se alăture efortului colectiv de donare de sânge.

”Ne bucurăm să putem anunța o a doua ediție a campaniei Avem același sânge organizată în cadrul proiectului Business Garden Bucharest. Ca urmare a succesului campaniei din luna decembrie a anului trecut și a reacției pozitive a comunității Business Garden, am ajuns la concluzia că nu trebuie să fie un eveniment singular, ci unul pilot”, punctează Sorin Macoveiu, Director Comercial Vastint România.

”Ne propunem astfel să continuăm parteneriatul cu Grupul Digi, organizând în această lună o nouă campanie de donare sânge. Putem face mai mult de atât, astfel că sub umbrela denumită #pauzaDeFapteBune, urmează să invităm comunitatea Business Garden Bucharest să fie parte activă dintr-o serie de proiecte și evenimente cu impact pozitiv în societate. Îi invităm cu drag să ne fie alături și pe 17 aprilie, în acest nou demers, în aceeași locație ca și anul trecut.”, adaugă reprezentantul Vastint România.

Ia o pauză pentru fapte bune!

 

Alătură-te și tu evenimentului și salvează 3 vieți în timpul unei pauze de cafea. Crede în puterea faptelor bune și contribuie prin donarea de sânge, deoarece acest gest poate face diferența. Astăzi, donarea de sânge este esențială pentru salvarea vieților și eliminarea riscului anulării intervențiilor chirurgicale din lipsa de sânge.
Angajamentul Vastint România în campania de donare alături de Grupul Digi este constant și continuă în acest an cu scopul de a schimba mentalități și de a oferi un sprijin important.

Te așteptăm pe 17 aprilie, începând cu ora 08:30, la Business Garden Bucharest, clădirea A, situată pe Calea Plevnei nr. 159.