Sărbătorile Pascale în Timpuri Noi Square

11 aprilie 2023

Sărbătorile Pascale în Timpuri Noi Square reprezintă una dintre cele mai frumoase perioade ale anului!

Sărbătoarea de Paște este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul românesc, marcând reînvierea lui Iisus Hristos.

Conform unui studiu realizat de compania iSense Solutions, peste 70% dintre românii din mediul urban plănuiesc să-și petreacă această sărbătoare acasă, alături de familie sau prieteni. În timp ce doar 12% dintre aceștia intenționează să plece în vacanță în acest weekend, în țară sau în străinătate. Pentru majoritatea românilor, Sărbătorile Pascale reprezintă un prilej de petrecut timp de calitate împreună cu cei dragi. bucurându-se de tradiții (69%). Pe când, 20% dintre aceștia văd această sărbătoare ca pe o ocazie de a se distra cu prietenii.

Indiferent de modul pe care îl alegeți să vă petreceți această mini-vacanță a Sărbatorilor Pascale, întoarcerea la birou trebuie să fie cu forțe noi și cu mai multă determinare de a ne dezvolta împreună. Această perioadă de pauză oferă o oportunitate excelentă pentru a încărca bateriile. Însă este important să reflectăm asupra realizărilor obținute în ultima perioadă, dar și asupra obiectivelor viitoare. Întoarcerea la birou înseamnă reluarea proiectelor, precum și aplicarea noilor cunoștințe și abilități în munca de zi cu zi. Astfel, la Timpuri Noi Square ne pregătim să ne continuăm parcursul de succes, cu un colectiv pregătit și motivat.

Astfel, odată cu întoarcerea la birou și venirea primăverii, terenul de sport multimodal poate fi folosit din ce în ce mai des! Vă invităm să luați parte la activitățile sportive și să vă îmbunătățiți sănătatea și starea de bine.

Vă dorim Sărbători Pascale pline de fericire, dar și de inspirație și determinare în planul profesional. Sperăm că această mini-vacanță vă va ajuta să vă reîncărcați bateriile și să vă întoarceți la muncă cu energie și entuziasm. La Timpuri Noi Square, ne angajăm să vă oferim oportunități de dezvoltare continuă și să vă susținem parcursul profesional. Sperăm că împreună vom continua să obținem succese și să îndeplinim obiectivele noastre comune. Paște fericit și sănătate înainte de toate!