Avem Același Sânge | #DecemberOfGiving

4 decembrie 2023
Doneaza sange

Umbrela campaniilor noastre caritabile și sociale este #DecemberOfGiving . Una dintre cele mai importante acțiuni este ”AVEM ACELAȘI SÂNGE”, inițiată de Digi24 și Vastint România, în parteneriat cu DigiFM și ProFM. Această colaborare transcendentală nu doar aduce o contribuție vitală sistemului medical, ci subliniază angajamentul ambelor entități față de comunitate.

Este o poveste despre solidaritate și schimbare, prin intermediul căreia aducem speranță și sprijin acolo unde contează cel mai mult.

Unde și când donăm?

 

În cadrul acestei inițiative, evenimentul de donare de sânge va avea loc pe data de 15 decembrie, între orele 8:00 – 15:00. Locația este Calea Plevnei 159, București, la Business Garden Bucharest, în Clădirea A, Etajul 6.

Astfel, adresăm un apel către comunitatea noastră și nu numai să se alăture și să facă parte din acest efort comun de a face o schimbare semnificativă. Este o invitație deschisă către toți cei dornici să ofere un dar neprețuit – o șansă la viață prin simplul act al donării de sânge.

Ghidul Donatorului – Avem același sânge

 

Pentru a verifica dacă sunteți eligibil pentru a participa în campania „Avem același sânge”, vă invităm să accesați Ghidul Donatorului.

Totuși, principalele condiții de admisibilitate pentru donarea de sânge sunt:

• Persoanele care au vârsta împlinită de 18 ani și vârsta maximă de 60 de ani.
• Greutatea minimă necesară pentru participare este de 50 de kilograme.
• Este obligatoriu ca donatorii să nu aibă boli cronice sau să fie sub tratament medical.
• Donatorii nu trebuie să fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni.
• Persoanele care nu și-au făcut tatuaje în ultimele 6 luni sunt eligibile pentru donare de sânge.

Alegerea de a deveni donator de sânge nu aduce doar o schimbare pozitivă în viețile celor care primesc această donație vitală, ci și în viața ta, oferindu-ți o serie de beneficii atât legale, cât și medicale.

Beneficii Legale:

 

• Primești un card în valoare de 67 de lei.
• Beneficiezi de analize gratuite, asigurându-ți o perspectivă detaliată asupra stării tale de sănătate.
• Reduceri la transportul în comun, recunoașterea gestului tău nobil în comunitate.
• Zi liberă la locul de muncă, oferindu-ți timpul necesar pentru a face această contribuție importantă.

Beneficii Medicale:

 

• Printr-o singură donare, salvezi nu mai puțin de 3 vieți.
• Se recoltează 450 de ml de sânge, o cantitate care poate face o diferență semnificativă în tratamentul pacienților.
• Scade riscul de a dezvolta boli cardiovasculare, contribuind la menținerea sănătății inimii tale.
• Îmbunătățirea stării generale de sănătate, deoarece donarea de sânge poate stimula producția de celule noi în organism.
• Beneficiezi de verificări medicale regulate, contribuind astfel la monitorizarea stării tale de sănătate pe termen lung.

Alegând astfel, nu numai că faci un gest altruist, dar te bucuri și de aceste beneficii semnificative pentru tine însuți. Este o oportunitate de a aduce schimbări pozitive atât în viața ta, cât și în viața celor care au nevoie de sprijinul tău.

#DecemberOfGiving: ”Avem același sânge”

 

Pe măsură ce ne apropiem de sezonul sărbătorilor, conștientizăm că nevoia de sânge este mai mare ca oricând. În această perioadă a generozității, invităm cu căldură fiecare persoană să se alăture acestei inițiative de donare de sânge. Chiar dacă, în mod tradițional, sărbătorile aduc o scădere în donările de sânge, credem că putem depăși această tendință împreună. Obiectivul nostru este să strângem 250 de donatori, iar implicarea ta poate face o diferență crucială.

Îți oferim o modalitate simplă de a face parte din această misiune vitală – accesează aplicația noastră de înscriere și fii parte din mișcarea noastră altruistă. Devino eroul care aduce bucurie și speranță în inimile celor care au nevoie!

Oferim sânge! Dăruim o șansă la viață pentru că Decembrie este despre oferit și pentru că AVEM ACELAȘI SÂNGE.

Doneaza sange