Carnivale Express, bucătăria românească din Carnivale Food Market

27 februarie 2023

Carnivale Express Bucatarie Romaneasca reprezintă noua secțiune deschisă în cadrul Carnivale Food Market! 

Complexul mixt Timpuri Noi Square oferă o multitudine de facilități chiriașilor, dar și angajaților acestora. Astfel, una dintre cele mai importante este zona de restaurante. Aici toți membrii comunități se pot bucura de pauza de prânz, de o masă delicioasă după lucru sau poate servi chiar ca loc de întâlnire cu un client. 

Începând cu februarie 2023, în cadrul Carnivale Food Market este deschisă zona de Carnivale Express. Prin urmare te invităm să ai parte de gust, aromă, prospețime, mâncare gătită în casă și o călătorie nesfârșită prin România.  

Mâncarea tradițională românească este una dintre cele mai bogate și diverse din Europa de Est. Aceasta este o combinație de influențe turcești, austro-ungare și balcanice, rezultând într-o varietate de gusturi și arome. De aceea, conceptul de Carnivale Express te aduce mai aproape de originea preparatelor gătite în casă. Astfel, fiecare masă pe care o vei avea te va face să te simți în proximitatea conceptului de acasă, indiferent de câte ore petreci la birou. 

La Carnivale Express veți putea savura diverse preparate românești gătite, calde sau reci, precum zacuscă, salată de vinete, borș moldovenesc și multe alte delicatese tradiționale. Ba mai mult, nu uita să încerci și mămăliga, salata de ardei copți, ceafa de porc sau costița glazurată. Fiecare dintre aceste mâncăruri specifice reprezintă o călătorie prin bogăția culturii bucătăriei românești. 

Noua noastră cantină Carnivale Express Bucatarie Romaneasca este deschisă de luni până vineri de la ora 11:00-15:00.

 

Prin urmare, mâncare nouă, gust nou, bucătărie tradițională românească, mâncare gătită în casă, pregătită pentru a vă bucura de ea! 

Proiectul Timpuri Noi Square ia în considerare toate beneficiile pe care le poate aduce pentru membrii comunității. Astfel, căutăm să îmbunătățim constant gama de facilități pe care vi le punem la dispoziție.  

Haideți să ne bucurăm de spiritul tradițional românesc la cantina Carnivale Express!