Prima editie a Harvest Wine Festival se va desfasura intre 28 si 29 septembrie la Bucuresti, in incinta Timpuri Noi SquareBiutiful Downtown / Carnivale Food Market.

Festivalul isi propune sa faca primii pasi catre un eveniment de tip „en primeur”.  Producatorii isi vor prezenta, in afara de vinurile deja cunoscute, si cele inca nelansate pe piata, pe cele care urmeaza sa apara in urmatoarele 12 luni. In cazul importatorilor sau a companiilor straine care activeaza pe piata din Romania, vor fi prezentate vinuri care nu au fost inca lansate comercial.

Chiar daca este prima editie a unui eveniment care difera, prin abordare, de celelalte targuri si evenimente de vin, si-au confirmat participarea aproximativ 60 de crame din Romania, Moldova, Argentina, Italia, Franta si Statele Unite. In premiera, unul dintre cei mai importante lanturi de retail din Romania, Carrefour, va participa la Harvest Wine Festival pentru a-si promova noul program de promovare a vinului romanesc. Pe toata durata festivalului, vor fi organizate sesiuni de live cooking. Biutiful Downtown si Carnivale Food Market isi vor prelungi orele obisnuite de program pentru a acoperi nevoile tuturor vizitatorilor.