Terasa BIUTIFUL Downtown premiată la REmarkable Awards

17 noiembrie 2023

Cu bucurie, vă anunțăm că Terasa BIUTIFUL Downtown din Timpuri Noi Square a fost onorată cu titlul pentru „Cel mai bun proiect horeca & retail al anului” la prima ediție a REmarkable Awards. Evenimentul de premiere a avut loc la prestigiosul CEC Palace pe 14 Noiembrie. Așadar, am avut ocazia perfectă de a celebra excelența și inovația din industria imobiliară.
Această distincție nu este doar o recunoaștere a locației noastre, ci și o confirmare a devotamentului față de crearea unui mediu distinctiv și autentic în cadrul proiectului nostru de birouri. Cu un design modern și atenție la detalii, Terasa BIUTIFUL Downtown oferă o experiență gastronomică remarcabilă. Ba mai mult, locația reprezintă un spațiu care redefinește standardele în domeniul horeca și retail.

Colaborarea Vastint Fratelli Grup

 

Terasa BIUTIFUL Downtown, situată în piațeta proiectului, simbolizează un parteneriat dinamic între Vastint Romania și Fratelli Grup. Lansată în 2017, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare a proiectului Timpuri Noi Square, această colaborare s-a dovedit a fi începutul unei experiențe gastronomice și sociale remarcabile. Prin unirea expertizei Vastint în dezvoltarea proiectelor imobiliare de înaltă calitate cu creativitatea distinctivă a Fratelli Grup în domeniul ospitalității, Terasa BIUTIFUL Downtown a devinit un loc emblematic în inima orașului.

”Calitatea înaltă a serviciilor oferite în locațiile gestionate de Fratelli Grup și reputația excelentă a acestui brand au fost foarte importante pentru noi atunci când am pus bazele acestei colaborări, în timp ce pentru ei, proiectul nostru a întrunit atât arhitectural, cât și conceptual toate cerințele necesare luării deciziei de a deschide o nouă locație în Timpuri Noi Square.”- Sorin Macoveiu, Director Comercial la Vastint România.

Design-ul pentru Terasa BIUTIFUL Downtown

 

Design-ul captivant al locației a fost creat de echipa de arhitecți de la Twins Studio. Aceștia au realizat și Carnivale Food Market, un alt proiect Horeca de succes din Timpuri Noi Square, aparținând Fratelli Grup. Colaborarea a adus în prim-plan un spațiu estetic plăcut și o armonie arhitecturală. Astfel, se reflectă expertiza și creativitatea inconfundabile ale echipei Twins Studio.

„Cel mai bun proiect horeca & retail al anului”

 

Suntem cu adevărat mândri să sărbătorim distincția remarcabilă obținută de Terasa BIUTIFUL Downtown la REmarkable Awards. Premiul reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre colective. De asemenea, este o confirmare a angajamentului nostru pentru excelență și inovație în cadrul proiectului Timpuri Noi Square. Mulțumim întregii echipe implicate și comunității noastre, care au făcut posibilă această realizare extraordinară!