Timpuri Noi Square pe Social Media

20 septembrie 2022

Timpuri Noi Square așteaptă să deveniți prieteni pe Social Media! Știm cu toții că trăim într-o societate care este ghidată mai mult sau mai puțin de tot ce înseamnă platforme de socializare, acestea ne ajută să menținem legătura cu prietenii, colegii, angajații și familia. Mediul online ne unește indiferent de distanțele fizice.

Acest lucru ne apropie ca societate globală. Astfel, Timpuri Noi Square își propune ca in spațiul virtual, prin intermediul rețelelor de Social Media, să unească o comunitate ce împarte aceleași valori și principii. Un mediu unde să fie promovate și comunicate facilitățile și serviciile de care companiile pot beneficia, deoarece fac parte din acest proiect.

Accesează paginile TNSquare Social Media și află tot ce ai nevoie pentru a te familiariza cu brand-ul nostru. Vei face parte dintr-un grup virtual cu o conectare globală și vei rămâne în trend cu toate noutățile din nișa în care activăm.

Prin intermediul TNSquare Social Media, ne dorim să ajungem la actuali și potențiali clienți, pentru a promova și în rândul acestora evenimentele ce se desfășoară în cadrul proiectului, și noile concepte implementate.

De asemenea, obiectivul principal este să construim o viziune asupra proiectului nostru pe care să o împărtășim publicului larg, și să îi familiarizăm pe cei care nu ne cunosc proiectul, cu atmosfera și facilitățile acestuia. Cu siguranță, doar prin intermediul acesteia vom reuși să creăm o deschidere la piață largă.

Conectează-te cu Timpuri Noi Square pe Social Media și rămâi la curent cu toate noutățile!