My Motric Gym și viața sănătoasă începe

18 ianuarie 2023

My Motric Gym reprezintă spațiul unde viața sănătoasă începe să prindă contur. 

Statisticile din România arată ca oamenii ar putea să își imbunătățească stilul de viață atunci când e vorba de sport. Astfel, doar unul din zece români face sport constant. Ceea ce ar trebui înțeles, de fapt, este că practicarea sportului are numeroase beneficii pentru sănătate. Acestea sunt atât fizice cât și mentale. Pe lângă faptul că ajută la pierderea în greutate și la menținerea unei forme fizice bune. Sportul poate ajuta la reducerea riscului de boli cronice precum diabetul și bolile de inimă. De asemenea, poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate, a somnului, a stării de spirit și a capacității de concentrare. Aceasta este benefică pentru dezvoltarea personală prin încurajarea disciplinei, a perseverenței și a capacității de a lucra în echipă. Poate fi un mod plăcut de a petrece timpul liber, dar și o metodă de a-ți face noi prieteni și de a socializa. 

Cu siguranță noi, la Vastint România, punem accentul pe viața sănătoasă într-un mediu de lucru sustenabil. Atunci când iei în considerare un complex de birouri, vizualizezi beneficiile pe care le aduce pentru echipa ta și modul în care acestea pot crește productivitatea afacerii tale. De aceea, proiectele noastre sunt gândite în totalitate pentru membrii comunității noastre. 

Prin urmare, complexul nostru multifuncțional Timpuri Noi Square are grijă să îți ofere toate facilitățile necesare pentru a atinge apogeul randamentului angajaților tăi. Vă invităm să descoperiți My Motric Gym, sala de sport a proiectului nostru situată la parterul clădirii TN03. 

My Motric folosește echipamente inovatoare, speciale pentru a crea planuri personalizate. Aici poți să participi la antrenamente simple, la ore de fitness, programe de recuperare sau diverse sesiuni de grup ce te vor motiva să faci sport pentru tine și pentru organismul tău. Ba mai mult, toată aparatura din sală este Milon. Acesta este un echipament cu o vechime de peste 45 de ani pe piață, în constantă dezvoltare. În prezent, acesta este unul dintre cele mai eficiente aparate pentru recuperarea medicală și funcționează 100% digital, prin tehnologii high-tech. 

Suntem siguri că, fiecare dintre membrii comunității noastre care aleg sa beneficieze de această facilitate au nevoie de un plan individual al antrenamentelor. De aceea, My Motric vine în ajutor cu aparatură de tracking specială. Aceasta te ajută să cunoști nevoile organismului tău și să îți reglezi alimentația și exercițiile în funcție de analiza corporală. Procesul are loc cu ajutorul unei brățări digitale. Mai apoi, aparatul Milonizer este parte integrată din tracking și vă va oferi o examinare detaliată la intervale regulate de timp. Adițional, în My Motric Gym tot un analizator corporal este și InBody 770. Aparatul dispune, de asemenea, de un sistem de maximă precizie. Poate determina grăsimea viscerală, masa totală a grăsimilor, lichid intra- şi extracelular, total lichide, edem, edem segmental, masa musculara scheletala, echilibru stâng/drept. 

Cu toate acestea, unul dintre punctele forte ale sălii de sport My Motric, e de fapt ideea de antrenament smart. Cu antrenori profesioniști și specialiști în kinetoterapie, aceștia pot eficientiza sesiunile tale. Astfel se poate să nu îți dorești să petreci mult timp la sală. Cu ajutorul lor în doar 35 de minute poți lucra cele mai importante grupe de mușchi. 

Acum abonamentul și accesul tău în sală sunt digitalizate. Poți să îți rezervi locul la o clasă de fitness My Motric, chiar în drum spre birou. De asemenea, îți poți petrece pauza de prânz sau câteva momente după program lucrând la sănătatea ta. Mai mult, știm că mereu când te gândești la mersul la sală într-un oraș atât de mare ca București locul de parcare poate să fie o grijă în plus. Proiectul Timpuri Noi Square îți facilitează accesul pentru a te putea antrena fără probleme. Dacă alegi să folosești mașina personală atunci când vii la My Motric, beneficiezi de locuri private de parcare. Acestea sunt departe de traficul aglomerat al orașului, exclusiv create pentru membrii comunității. 

Timpuri Noi Square îți pune la dispoziție această facilitate împortantă. E timpul să alegi My Motric! E timpul să alegi un stil de viață mai bun!